Header springende honden

Nieuwsbrief 22 mei 2023

Andere Dierenarts & VIVITY-Academy update

Hier lees je praktische informatie, onder andere over de Andere Dierenarts vakantieagenda [zodat je weet wanneer je langs kunt komen zonder voor een dichte deur te staan ?]. En meer over de VIVITY-workshops en opleiding [zodat jij ook zelf je hond en/of kat verder kunt helpen.] ? ☯️

VIVITY ACADEMY
Na een serie succesvolle seminars over de ‘Impact Van Emoties en Trauma op de Gezondheid en het Gedrag van huisdieren’, eind vorig jaar, wordt dit seminar op vrijdag 2 juni a.s. nog een keer gegeven. Heb je die nog niet gevolgd? Schrijf je dan nu in via deze link!   


Afgelopen januari zijn we samen met een fantastische en enthousiaste groep deelnemers gestart met ons jaarprogramma “Emoties en Trauma vanuit Westerse Wetenschap en Oosterse Wijsheden”. In september start de tweede leuke groep van ons jaarprogramma. Wil jij hier ook bij horen of meer over weten? Kijk dan HIER.


Uiteraard is dit niet de enige activiteit bij de VIVITY Academy! In februari was er het eerste Reiki weekend (Reiki I) voor mens en dier. Het was een onwijs geslaagd weekend. In juni volgt de tweede graad voor deze groep. Wij kijken er weer naar uit!
Vanwege het succes, kun jij Reiki I ook gaan volgen! Jij kunt in september starten. Vol=vol, dus schrijf je nu HIER in.  


En om in Oosterse sferen te blijven: vanaf oktober kun je de Shiatsu opleiding voor dieren bij ons gaan volgen. Meer info? Klik HIER
Veel mensen willen graag meer voor hun huisdier leren doen. Door vanaf 2024 steeds meer cursussen en opleidingen in modules aan te bieden kun jij in jouw eigen tempo deelnemen en kijken waar jouw interesse ligt. 
Houd onze website in de gaten of neem contact met ons op voor vragen. 

PRAKTISCHE ZAKEN Andere Dierenarts
De consulten zijn en blijven online in te plannen en je kunt nu ook op maandag en woensdag in de avond afspreken. Om jouw dierenmaatje en jou het beste aan te kunnen bieden, krijg je naast het eerste consult, ook bij de vervolgafspraken beide behandelaars. Hierdoor zijn de keuzemogelijkheden in de online agenda overzichtelijker gemaakt. Toch kan het zijn dat je vragen hebt, bel ons dan even tijdens het telefonisch spreekuur.

De praktijk is gesloten van woensdag 28 juni tot woensdag 12 juli (dinsdag 27 juni laatste spreekuur). Zodat je naast je eigen vakantie weet waar je rekening mee mag houden met bestellen van voeding, medicatie en supplementen.  Fijn als jullie dat niet pas de laatste dagen voor onze vakantie doen ?. Marieke, de trimster, is op dinsdag en donderdag wel aanwezig, maar enkel bereikbaar voor voer.


Buiten de vakantie om blijft het telefonisch spreekuur iedere werkdag van 9-10 uur, deze worden gedaan door Tynke. Het spreekuur is bedoeld voor korte vragen/updates. Nu het spreekuur tegenwoordig steeds bedrijviger is, zijn we genoodzaakt om voor uitgebreide vragen/adviezen een (betaald) telefonisch consult op een ander moment in te plannen. Dank jullie wel dat jullie daar begrip voor hebben! 
 
IN MEMORIAM
Begin april is Karel, de oudste hond van Tynke, de CEO van onze praktijk, zoals wij hem altijd noemden, na een lang en fijn leven, ingeslapen. Het laatste jaar lukte het hem niet meer naar de praktijk te komen, vele jaren daarvoor was hij zeer regelmatig aanwezig en altijd bereid om alle nieuwe hondensnacks voor te proeven ?. We missen hem uiteraard nog iedere dag maar zijn vooral ontzettend dankbaar voor alles wat hij ons gebracht en geleerd heeft…  

Karel ©Wendy de Moel Fotografie

Vitale groet,

Tynke de Winkel & VM